Dialect Norrköping söker IT-tekniker till vårt företagscenter!

Vi utvecklar människor, företag och smarta tjänster som tillsammans med innovativa lösningar, produkter och utbildningar gör det enkelt att arbeta smart.
Våra kunder är framför allt företag och organisationer i Norrköping med omnejd där vårt uppdrag är att utveckla och förenkla kundens verksamhet med moderna och digitala lösningar.
Våra affärsområden innefattar allt inom telefoni, IT, fordonslösningar, kommunikationsradio och växlar.
Vårt företagscenter i Norrköping har egen butik/kundcenter, IT-avdelning, försäljningsavdelning, monteringshall för fordonsinstallationer samt kontor för administration och backoffice.
Vi erbjuder utmanande och spännande arbetsuppgifter där vi har en hög förväntan på din personliga utveckling och starka engagemang för att driva dig och företaget framåt där du motiveras av att se din dagliga insats i teamet ge tydlig effekt och resultat.
Vi söker Dig som:
· Drivs av att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder
· Har ett genuint intresse av att utveckla kundens verksamhet samt dig själv och företagscentret
· Strävar efter att hjälpa människor och företag att utvecklas
· Älskar att göra människor nöjda!
· Är socialt utåtriktad och kan axla ansvar
· Relevant utbildning eller arbetserfarenhet som anses motsvarande
· Strukturerad och kan jobba självgående
· Har ett brinnande intresse för IT.
· Har B-körkort
Som anställd hos Dialect Norrköping blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Vi vill att det skall kännas genuint roligt, utmanande och utvecklande att gå till arbetet.
Vi erbjuder dig utmanande och spännande arbetsuppgifter där vi ställer stora krav på din närvaro, personliga utveckling och starka engagemang för att driva företaget framåt där du motiveras av att se din dagliga insats ge effekt.
Dina arbetsuppgifter blir att felsöka, installera och implementera hårdvara, mjukvara, nätverk, Office 365, server samt kundspecifika system.
Kvalifikationer
I rollen som IT-tekniker ger du teknisk support till våra kunder där du många gånger är användarnas första kontakt med IT. Din främsta uppgift att leverera service i världsklass gällande support och felavhjälpning vid tekniska problem.
Rollen innebär tät kundkontakt samt kundbesök och körkort är därför ett krav för denna tjänst.
Vi söker dig som har en god känsla för service och som trivs med att vara ansiktet utåt mot kunderna. Du är en problemlösare och försöker alltid hitta en smart lösning utifrån kundens behov men vet också när du skall be om hjälp av dina kollegor. Du sätter kunden i fokus och gör gärna det där lilla extra.
Start: Enligt överenskommelse
Lönesättning: Lön enligt överenskommelse
Tjänsten omfattar: Heltid Måndag-Fredag 08:00-17:00
Placeringsort: Norrköping
Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ansökan skickas till norrkoping@dialect.se
Vid övriga upplysningar eller frågor kontakta:
Johan Tauberman, Projektledare IT
johan.tauberman@dialect.se
011-23 00 32