Hårdvara

Dags att förnya sig?

Alla har vi suttit där och blivit frustrerade över att datorn börjar bli långsam eller skärmen frusit igen.

Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt ny dator oavsett om det är stationärt eller bärbart, självklart kan vi även hjälpa dig komma igång och se till att du får med all din tidigare information över till din nya dator.

Vi är leverantör av datorer från bland annat, HP, Dell, Lenovo och Apple.

Microsoft 365

Microsoft 365 är en samling av tjänster som erbjuder alla en möjliget att få en proffisionell maillösning, molnlagring och digital struktur.

Du får då tillgång till Microsofts populära officesuite (Outlook, Word och Excel mfl).

Microsoft Onedrive som hjälper dig ta steget upp i molnet med dina filer, så du både har säkerhetskopiering och tillgång till dina filer vart du än är och på vilken enhet du än väljer att jobba.

Sharepoint så du enkelt kan dela struktur och filer med dina kollegor så att alla på ett smidigt sätt kan sambarbeta på bästa sätt.

Teams för företag så att du enkelt kan arrangera och delta i virituella möten och konferenser, samt att teams även fungerar som en central kommunikationsplatform för både interna och externa arbetslag.

Dessa tjänster är skalbara och passar därför alla, både dig med en användare på den enskilda firman ända upp till bolaget med många anställda över hela världen.

Då dessa tjänster blir en del av hjärtat i er verksamhet finns det även smarta backup och säkerhetslösningar som går att knyta till Microsoft 365 för skydda er från dataförluster via både interna handhavandefel och externa hot som ofta förekommer på internet.

Support

Vi kan vara er externa IT-avdelning

Utöver ett brett sortiment av hårdvara, mjukvara och molnlösningar så erbjuder vi även support och stöttning för att se till att allt fungerar i er miljö.
Vi kan hjälpa er små som stora utmaningar oavsett om det rör nätverk, affärssystem, installationer eller service.