Alkolås

Säkerställ en säker framfart på vägen

Ett alkolås är ett bra sätt att kvalitetssäkra företagets transporter och fordon.
Vi arbetar med Drägers kompletta utbud av alkolås och alkotestare, bland dessa återfinns deras vanligaste alkolås - Dräger Interlock 7000, det är ett lås som erbjuder både en snabb uppvärmning under kallare årstider och alltid levererar ett korrekt resultat snabbt och enkelt.

Vi är även certifierade av Dräger för att leverera villkorade alkolås.

Elektronisk Körjournal

Håll ordning på era resor

Att föra handskriven körjournal är en besvärlig och tidskrävande uppgift. Det hamnar lätt mellan stolarna och blir en stressfaktor i vardagen. Vår elektroniska körjournal fungerar helt automatiskt och registrerar alla resor med körsträcka, adress, start- och stopptid. Precis så enkelt som det borde vara, allt enligt skatteverkets regler.

Den elektroniska körjournalen hjälper även till att hålla koll på alla trängselskatt- och infrastrukturavgifter. Varje passage loggas med plats, tid och kostnad.

Samtliga resor sparas digitalt och finns tillgängliga via app eller webb, där kan föraren enkelt fördela sina resor mellan privat och tjänstekörning.

Kommunikationsradio

Behöver du snabb och säker kommunikation på din arbetsplats?

Varför inte använda komradio som ett alternativ?

Den försumbara uppkopplingstiden, möjligheten att tala med flera samtidigt och inget behov av externa operatörer gör att kommunikationsradion blir ett naturligt val när fungerande kommunikation är ett måste.
Komradio erbjuder bra ljudkvalitet, användarvänlighet och hög tillförlitlighet.
Kom in till oss så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar just era behov.
Hörselkåpor och Hörselskydd

Hör det viktiga och inte bullret

Det är viktigt att välja rätt hörselskydd till ditt arbete.

Alla våra hörselkåpor från 3M Peltor och Hellberg håller god kvalitet och stänger ute buller så att du ska kunna utföra ditt arbete på ett säkert sätt.

Vi har allt från enkla hörselkåpor till mer avancerade modeller med både FM-radio, medhörning, Bluetooth samt komradio för kunna upprätthålla snabb och säker kommunikation.

Vi tillhandahåller även de vanliga tillbehören såsom hygienkit, mikrofoner, laddare och batterier.